۱۳۹۹ مهر ۱۴, دوشنبه

هشت روز پس از خودکشی پدر؛ ممانعت مسئولین از حضور امیرحسین مرادی در مراسم




امیرحسین مرادی، یکی از سه معترض محکوم به اعدام اعتراضات آبان ۹۸ با وجود سپری شدن هشت روز از خودکشی پدرش، همچنان از اعزام تحت‌الحفظ ماموران جهت شرکت در مراسم محروم مانده است. این در حالی است که آقای مرادی، به دلیل کارشکنی مسئولین زندان تهران بزرگ و دادستانی مراسم خاکسپاری پدرش را از دست داده و کماکان در تلاش است در سوگواری خانواده‌اش در کنار آنها باشد.

به گفته یک منبع نزدیک به خانواده آقای مرادی «امین وزیری، دادیار ناظر بر زندانیان سیاسی هفته گذشته موافقت با مرخصی وی را به نظر دادستان موکول کرده بود، طی روزهای گذشته با مراجعه نزدیکان آقای مرادی به دادستانی، به آنها گفته شده این به نظر دادستان بستگی دارد و با ایشان باید صحبت کنید. نهایتا به آنها گفته شده امیرحسین مرادی قرار است در مراسم خانوادگی و در محل دفن پدرش در بهشت زهرا حضور یابد ولی به دلیل مسائل امنیتی ساعت و زمان حضورش را از قبل به او و خانواده‌اش اطلاع نمی‌دهند. به نظر می‌رسد مسئولین زندان از این روش برای طولانی شدن پروسه و نهایتا عدم اعزام تحت‌الحفظ آقای مرادی توسط ماموران استفاده می‌کنند.»

ناصر مرادی، پدر امیرحسین مرادی روز دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۹ در منزلش خودکشی کرد و جان خود را از دست داد. پیکر آقای مرادی صبح روز پنج‌شنبه ۱۰ مهرماه به خاک سپرده شد. در این مراسم ده‌ها نفر از اعضای خانواده و دوستان نزدیک خانواده مرادی و خانواده‌های سعید تمجیدی و محمد رجبی، دو هم‌پرونده‌ای امیرحسین مرادی حضور داشتند. اما مقامات قضایی اجازه ندادند که امیرحسین مرادی در مراسم تدفین پدرش شرکت کند.

قرار است روز چهارشنبه ۱۶ مهرماه مراسم یادبود ناصر مرادی، امیرحسین مرادی در منزل آنها برگزار شود؛ با این حال این زندانی سیاسی کماکان مترصد اعزام تحت‌الحفظ ماموران است تا لااقل بتواند در مراسمات سوگواری در کنار خانواده خود باشد.

شایان ذکر است که در تاریخ ۴ تیرماه ۹۹،   حکم اعدام امیرحسین مرادی، سعید تمجیدی و محمد رجبی، سه تن از شهروندان بازداشت شده در جریان اعتراضات سراسری ۹۸ موسوم به “اعتراضات آبان” در دیوان عالی کشورتائید شد . در نهایت روز یکشنبه ۲۹ تیرماه، وکلای امیرحسین مرادی، سعید تمجیدی و محمد رجبی، با صدور اطلاعیه‌ای مشترک اعلام کردند که درخواست اعمال ماده ۴۷۷ توسط رئیس دیوان عالی کشور پذیرفته و پرونده این سه معترض محکوم به اعدام اعتراضات آبان برای بررسی مجدد به یکی از شعب این دیوان ارجاع شد. این چهار وکیل در بخشی از این اطلاعیه نوشته‌اند «در حال حاضر اجرای حکم اعدام موکلین تا زمان تعیین تکلیف نهائی قضایی در این پرونده متوقف شده و از آنجایی که یکی از قضات دیوان عالی کشور در شعبه رسیدگی کننده هم پیش از این مخالف رای صادره بوده، امیدواریم رأی قبلی نقض شود.»

منبع: خبرگزاری هرانا

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

حکم اعدام

 رئیس کل دادگستری استان #البرز با اعلام این خبر مدعی شد که فردی   در تاریخ دوم اسفند سال ۱۴۰۱ همراه با تعداد دیگری از همدستان خود در جریان ت...